Міхомітинг: як Саакашвілі від СБУ пішов

Читать на русском
Екс-голова Одеської ОДА Саакашвілі вийшов з автомобіля на вулиці Трьохсвятительській у Києві, до якого його посадили після затримання. На місці проходить стихійний мітинг.

Екс-голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі вийшов з автомобіля на вулиці Трьохсвятительській у Києві, до якого його посадили після затримання.

Як інформує «Слово і Діло» з посиланням на ЗМІ, [Саакашвілі стоїть на дорозі],(http://www.unn.com.ua/uk/news/1702551-saakashvili-viyshov-z-avtomobilya) заблокованій активістами та правоохоронцями. Він взяв гучномовець і виступає перед активістами.

Раніше під час сутичок прихильників Міхеіла Саакашвілі із силовиками в центрі Києва його прихильники витягли політика з машини СБУ, вибивши ногами задні двері мікроавтобуса.

Нагадаємо, сьогодні правоохоронці затримали екс-губернатора Одещини Міхеіла Саакашвілі. Йому оголосили про підозру в скоєнні злочину. Санкція статті 256 передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від трьох до п'яти років.

У будинку, де проживає Саакашвілі, активісти влаштували несанкціонований мітинг.Вони намагалися не випустити силовиків із затриманим політиком.

Раніше лідер «Руху нових сил» виліз на дах 8-поверхового будинку й погрожував стрибнути.

Вранці працівники СБУ прийшли до екс-губернатора з обшуками.

Генпрокурор Юрій Луценко розповів, хто фінансував Саакашвілі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: