У сутичках під Радою нарахували десятки постраждалих

Читать на русском
Під час спроби ранкового штурму наметового містечка біля Верховної Ради травми легкої та середньої тяжкості отримали близько 30 осіб.

Під час спроби ранкового штурму наметового містечка біля Верховної Ради травми легкої та середньої тяжкості отримали близько 30 осіб.

Про це повідомили медики наметового містечка, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

Нове віче від МіхоМіхеіл Саакашвілі анонсував вечірнє віче під Верховною Радою. Приходити закликають на 18-00. Очікується новий план дій.

За їхніми словами, 10 осіб звернулися за допомогою до медиків так званого військового містечка, а ще 20 – до медиків наметового містечка партії «Рух нових сил» Міхеіла Саакашвілі. У постраждалих травми легкої та середньої тяжкості, багато черепно-мозкових травм. Першу медичну допомогу їм надали на місці.

Тим часом сьогодні близько 100 прихильників колишнього президента Грузії Міхеіла Саакашвілі продовжують акцію протесту під будівлею Верховної Ради. Станом на ранок Саакашвілі стоїть під встановленою на площі Конституції сценою й звертається до своїх прихильників. Він заявляє, що правоохоронці намагалися вночі прорватися до його намету, щоб затримати.

На проїжджій частині вулиці Грушевського встановлені близько 20 наметів. Близько 200 правоохоронців забезпечують порядок біля будівлі парламенту. Зіткнень між мітингувальниками та силовиками немає.

Нагадаємо, Саакашвілі затримали у вівторок, 5 грудня, за підозрою в сприянні учасникам злочинної організації та в підтримці злочинної діяльності. Проте активісти зламали двері в мікроавтобусі й звільнили Саакашвілі.

Поліція оголосила Саакашвілі в розшук.

6 грудня правоохоронці здійснили спробу знайти й затримати Саакашвілі в таборі біля Верховної Ради.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: