Саакашвілі влаштував мітинг під Радою, охорону спішно підсилюють

Читать на русском
Раніше затриманий, але згодом звільнений соратниками з поліцейського мікроавтобуса на Костьольній лідер Руху нових сил Міхеіл Саакашвілі прийшов під стіни Верховної Ради.

Раніше затриманий, але згодом звільнений соратниками з поліцейського мікроавтобуса на Костьольній лідер «Руху нових сил» Міхеіл Саакашвілі прийшов під стіни Верховної Ради.

Про це інформує «Слово і Діло» з посиланням на «Страну.UA».

За інформацією видання, люди починають співати гімн України, кричать «Слава Україні!», «Україно, вставай». Вони оголосили про початок мітингу під Радою. Звучать заяви про старт процедури імпічменту.

Разом із тим силовики посилили охорону й стягують поліцейських до урядового кварталу.

Протестувальники принесли колонку, Саакашвілі виголошує гучні промови та дякує прихильникам за звільнення. Також він запрошує небайдужих долучитися до акції під стінами парламенту.

Раніше повідомлялося, що силовики проводять обшук у київській квартирі Міхеіла Саакашвілі.

Згодом Саакашвілі виліз на дах восьмиповерхового будинку й погрожував стрибнути. Біля його будинку сталися зіткнення між прихильниками політика й правоохоронцями.

В СБУ повідомили, що Саакашвілі був затриманий у Києві в рамках справи про сприяння учасникам злочинних організацій та їх укриття.

Нагадаємо, з'явився повний аудіозапис розмови Саакашвілі з людиною, схожою на Курченка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: