Саакашвілі запросив слідчих на допит до намету

Читать на русском
Екс-президент Грузії, лідер Руху нових сил Міхеіл Саакашвілі відмовився прибути на допит до Генпрокуратури, запросивши слідчих до наметового містечка під Верховною Радою.

Екс-президент Грузії, лідер «Руху нових сил» Міхеіл Саакашвілі відмовився прибути на допит до Генпрокуратури, запросивши слідчих до наметового містечка під Верховною Радою.

Про це він сказав на прес-конференції на площі Конституції 6 грудня пише «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

Невловимий Саакашвілі: що буде даліОкрім страху перед законом і правоохоронними органами, більшість українців ще втратили довіру до влади.

«Я хочу заявити наступне: я не буду ходити ні до якого псевдогенпрокурора. Він двієчник, безграмотний, незаконний. І я не вважаю його генпрокурором. Я готовий прийняти слідчих тут, у таборі», – сказав Саакашвілі.

Він додав, що це «не табір Саакашвілі, не Міхо-майдан, це табір «Україна для українців». Ці слова зустріли криками «Україна!».

«Я тут для того, щоб допомогти цим людям», – сказав Саакашвілі.

Як відомо, о 6 ранку середи правоохоронці намагалися штурмувати наметове містечко, але Саакашвілі перебрався до готелю «Київ». З 9 ранку його чекають на допит, але він іти на нього не збирається.

Вранці 5 грудня працівники Служби безпеки України провели обшук у квартирі Саакашвілі в центрі Києва, лідеру партії «Рух нових сил» вручили підозру й вивели його на вулицю.

Активісти заблокували машину СБУ із Саакашвілі, а згодом витягли лідера РНС з авто, розбивши вікна.

Саакашвілі оголошений у розшук.

Вранці екс-президент Грузії прийшов під Верховну Раду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: