Луценко та Грицак прийдуть до Ради

Читать на русском
Голова Служби безпеки України Василь Грицак і генеральний прокурор Юрій Луценко прибудуть до Верховної Ради для звіту о 12:30 у середу.

Голова Служби безпеки України Василь Грицак і генеральний прокурор Юрій Луценко прибудуть до Верховної Ради для звіту о 12:30 у середу. Раніше генпрокурор уже звітував перед депутатами.

Про це повідомив спікер Андрій Парубій, відкриваючи засідання 6 грудня, повідомляє «Інтерфакс-Україна», пише «Слово і Діло».

«Я сьогодні запросив керівника Служби безпеки України, а також генерального прокурора. Моя позиція полягає в тому, щоб до 12:00 розглянути законопроекти, які стоять на порядку денному, а о 12:30 заслухати Грицака й Луценка», – заявив він.

Парубій додав, що керівники Національного антикорупційного бюро Артем Ситник і Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, які також запрошені, відповіли йому, що перебувають у відрядженні.

Як відомо, Ситник і Холодницький перебувають у Вашингтоні, де проходить Глобальний форум із повернення активів.

Луценко 5 грудня вже приходив до Верховної Ради, де розповів, що Міхеіла Саакашвілі затримали через те, що він нібито домовлявся з утікачем Сергієм Курченком про фінансування акції протесту. Як доказ він навів записи розмов.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: