Зведення АТО: бойовики 7 разів обстрілювали українські позиції

Читать на русском
З початку поточної доби російсько-терористичні угруповання 7 разів обстрілювали позиції українських військ в зоні проведення антитерористичної операції.

З початку поточної доби російсько-терористичні угруповання 7 разів обстрілювали позиції українських військ в зоні проведення антитерористичної операції.

Як інформує «Слово і Діло», про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

Карта АТО: ситуація на сході України на 30 листопадаСитуація на сході країни станом на 00:00 30 листопада 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Російсько-окупаційні війська продовжують обстріли позицій Збройних Сил України, зокрема й зі зброї, яка давно мала б бути відведеною від лінії зіткнення... Загалом, від опівночі, російсько-терористичні війська 7 разів порушили перемир’я. У разі потреби українські військовослужбовці придушували вогневу активність ворога», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що епіцентром збройної нестабільності залишився луганський напрямок. Там ворог вів вогонь із мінометів різних типів, гранатометів і стрілецької зброї біля оборонних укріплень Троїцького і Луганського. Застосовуючи піхотне озброєння противник порушував перемир’я у районі Жовтого, а у районі Лозового обстрілював наші опорні пункти з озброєння БМП. Зі стрілецької зброї турбували оборонців Станиці Луганської і Зайцевого.

На донецькому напрямку зафіксована єдина провокація зі стрілецької зброї поблизу Красногорівки.

Нагадаємо, з'ясувалося, чи вистачить зимової форми для всіх бійців ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: