За добу в зоні АТО бойовики 18 разів порушували режим тиші

Читать на русском
За минулу добу на Донбасі бойовики продовжили вести вогонь по позиціях Збройних Сил України, в тому числі і зі зброї, забороненого мінських домовленостей.

За минулу добу на Донбасі бойовики продовжили вести вогонь по позиціях Збройних Сил України, в тому числі і зі зброї, забороненого мінських домовленостей.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Карта АТО: ситуація на сході України на 29 листопадаСитуація на сході країни станом на 00:00 29 листопада 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Загалом, за минулу добу, по всій лінії зіткнення зафіксовано 18 порушень режиму припинення вогню з боку окупантів. В результаті ворожих обстрілів жоден наш захисник не постраждав», - йдеться в повідомленні.

Так, на луганському напрямку гаряче було на Світлодарськ дузі, де бойовики неодноразово, з невеликими перервами, вели вогонь з 120-ти і 82-мм мінометів, гранатометів, зенітних установок і озброєння БМП по захисників Луганського, а зі стрілецької зброї - поблизу Новолуганське.

Крім цього, кілька хв незаконні збройні формування випустили поруч з Новотошківському, обстрілювали опорні пункти неподалік Троїцького, Новозванівка і Станиці Луганській. На Донецькому напрямку під гранатометний вогонь противника потрапили захисники Авдіївки і Красногоровки.

«У районі населених пунктів Зайцеве, Майське та Гладосове зафіксовано проліт ворожого БПЛА, забороненого мінського домовленостями», - додали в штабі АТО.

Як повідомлялося, бійці 25-ї повітряно-десантної бригади на умовах анонімності розповіли «Слову і Ділу», що в районі Авдіївки, де і без того почалися зіткнення, очікуються нові провокації бойовиків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: