З'ясувалося, чи вистачить зимової форми для всіх бійців ЗСУ

Читать на русском
Українським військовим у цьому році з запасом вистачає зимової форми, так як було правильно зроблено планування.

Українським військовим у цьому році з запасом вистачає зимової форми, так як було правильно зроблено планування.

Про це повідомив позаштатний радник президента України, помічник міністра оборони Юрій Бірюков в ефірі одного з телеканалів 29 листопада, передає «Слово і Діло».

Найбільш небагатослівний міністр. Як виконує обіцянки глава Міноборони Степан ПолторакВ рамках місяця уряду на порталі «Слово і Діло» дослідило, як виконує обіцянки міністр оборони України Степан Полторак.

«На сьогоднішній день є все з великим запасом. Це перший рік, коли ми були готові до зими ще в середині серпня місяця. У цьому році було правильно зроблено планування, в цьому році не було ніяких перетрубацій по відносинам всередині Міністерства оборони, тендерні комітети, департаменти держзакупівель. Цього року все відбувалося в абсолютно плановому режимі - в такому, якому воно повинно відбуватися», - сказав Бірюков.

Крім того, він повідомив, що в 2018 році 89 військових частин Збройних сил України планується перевести на нову систему харчування.

«На наступний рік планується 89 частин переводити на нову систему харчування. Це будуть всі частини ДШВ (десантно-штурмові війська Збройних сил України - ред.), мотопіхотні, мотострілкові і танкові», - розповів Бірюков.

Нагадаємо, в Міноборони розповіли, хто не підлягає призову на військову службу.

Раніше повідомлялося, що військовим на передовій в зоні АТО дозволили носити вуса та бороди.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: