Реінтеграція Донбасу: в коаліції прогнозують складнощі з ухваленням законопроекту

Читать на русском
Під час обговорення президентського законопроекту про реінтеграцію Донбасу, в сесійній залі можливі проблеми.

Під час обговорення президентського законопроекту про реінтеграцію Донбасу, в сесійній залі можливі проблеми.

Про це «Слову і Ділу» повідомив член комітету з питань національної безпеки і оборони, народний депутат фракції «Народний фронт» Дмитро Тимчук.

«Наприклад, коли ми голосували за законопроект, про те, щоб зробити вихідним днем ​​25 грудня - католицьке різдво, яке відзначає весь Захід, то побачили, що «п'ята колона» вилізла в повний зріст. Навіть у парламентській коаліції є депутати, які представляють, зокрема, схід і південь, і які орієнтуються на свій електорат, серед прихильників того самого «русского мира». Тому дискусії і протидія будуть», - зазначив Тимчук.

Законопроект про реінтеграцію Донбасу: яка подальша доля документаГолосування в другому читанні законопроекту про реінтеграцію Донбасу внесене до порядку денного ВР. Наступного разу в пленарному режимі депутати зберуться вже в грудні. Яка подальша доля документу, міркували експерти.

Проте, за його словами, шанси на затвердження законопроекту в другому читанні є.

«Є надія, що крім депутатів коаліції, проект підтримають представники фракції «Самопоміч», чиї принципові правки ми врахували в законопроекті, а також депутати з Радикальної партії. У цілому вважаю, що законопроект повинен об'єднати зал, за винятком, хіба що «Оппоблоку», - сказав нардеп.

Як уже повідомляло «Слово і Діло», представники іншої фракції парламентської коаліції - Блоку Петра Порошенка, незадоволені правками, які були узгоджені комітетом з питань національної безпеки і оборони. У БПП прогнозують серйозні дискусії навколо остаточного тексту документа.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: