Розгляд законопроекту про реінтеграцію Донбасу відклали: названі причини

Читать на русском
Профільний комітет парламенту відклав засідання щодо правок до законопроекту про реінтеграцію Донбасу.

Комітет Верховної Ради з питань безпеки і оборони переніс розгляд законопроекту про реінтеграцію Донбасу на п'ятницю, 17 листопада.

Про це «Слову і Ділу» повідомив член комітету, народний депутат Дмитро Тимчук («Народний фронт»).

«Сьогодні (16 листопада – ред.) я говорив із секретарем комітету з приводу того, що вже напрацьовано. Робота фактично завершена. Можливо, буде завтра засідання, але поки що стверджувати це на 100% не можна», – уточнив Тимчук.

При цьому народний депутат виключив, що законопроект внесуть до сесійної зали до кінця поточного пленарного тижня.

«Оскільки до четверга ми не встигли, а по п'ятницях явка низька, то, звичайно, парламент розглядати законопроект цього тижня не буде. Думаю, проект буде винесений на наступний пленарний тиждень (орієнтовно 5-8 грудня – ред.)», – сказав Тимчук.

Нагадаємо, президентський законопроект «Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій і Луганській областях» був затверджений Верховною Радою 6 жовтня в першому читанні. Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони розпочав розгляд документа до другого читання 8 листопада.

Станом на 15 листопада депутати погодили практично всі правки, за винятком правок, що стосуються статті 10 законопроекту.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: