У Приватбанку відсудили 500 мільйонів

Читать на русском
Колишня дружина екс-співвласника Приватбанку Геннадія Боголюбова через суд стягнула з Приватбанку в свою користь 500 мільйонів гривень.

Колишня дружина екс-співвласника Приватбанку Геннадія Боголюбова через суд стягнула з Приватбанку в свою користь 500 мільйонів гривень.

Про це йдеться в судових матеріалах, передає FinBalance, пише «Слово і Діло».

Статус «проблемний» та продаж активів: що відбувається в ПриватБанкуНацбанк зобов’язав нині державний ПриватБанк продати всі непрофільні активи. Детальніше про стан речей у фінустанові розповіли експерти.

Жовтневий райсуд міста Дніпро своїм рішенням частково задовольнив позов Олени Боголюбової до Приватбанку - розірвав декілька депозитних договорів, укладених позивачем і відповідачем в 2014-2016 роках, і стягнув з Приватбанку на користь Олени Боголюбової 15,7 млн ​​дол, 1,8 млн євро і 30,4 млн грн.

НБУ (разом з Фондом гарантування фігурує в справі в якості третьої особи) і Приватбанк подали апеляційні скарги на це рішення.

Видання дізналося про рішення суду першої інстанції з ухвали Апеляційного суду Дніпропетровської області, тоді як текст безпосередньо рішення Жовтневого райсуду міста Дніпро засекречений.

Згідно з судовими матеріалами, за даними Боголюбової, 22 грудня 2016 роки її кошти на рахунках в Приватбанку були списані (про що їй стало відомо з системи Приват24), хоча вона не надавала відповідних вказівок.

Відзначимо також, що Коломойський вважає рейдерством націоналізацію Приватбанку.

Нагадаємо, ГПУ підозрює екс-керівництво Приватбанку у відмиванні грошей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: