На посаду очільника ПриватБанку претендують 13 кандидатів

Читать на русском
Сформовано попередній перелік кандидатів з 13 претендентів з Польщі, Словаччини, Угорщини, Чехії, Латвії, Італії та України.

Наглядова рада ПриватБанку отримала від компанії з підбору управлінського персоналу перелік з 13 кандидатів на посаду голови правління та фінансового директора.

Про це повідомляють «Українські Новини» з посиланням на прес-службу ПриватБанку, передає «Слово і Діло».

«За підсумками поглибленого аналізу і оцінки компетенцій, професійного досвіду, здібностей і мотивації для вирішення поставлених завдань, з усього пулу кандидатів був сформований попередній список кандидатів на обидві посади з 13 претендентів з Польщі, Словаччини, Угорщини, Чехії, Латвії, Італії, України», — повідомила експерт з пошуку управлінського персоналу Amrop в Україні Світлана Рощупкина.

За її словами, цей перелік представили наглядовій раді Приватбанку для подальшого розгляду. Наразі триває процес переговорів з кандидатами з попереднього шорт-листа.

«Однак відпускний період вносить свої корективи — не всі члени наглядової ради перебувають в Україні і, у зв'язку з цим, не зможуть зібратися разом раніше першої декади вересня», — зазначили у банку.

Тож процедуру пошуку й узгодження нового голови правління «ПриватБанку» подовжили до середини вересня.

Нагадаємо, у липні наглядова рада ПриватБанку призначила виконувачем обов'язків голови правління банку Галину Пахачук.

Також зазначимо, ГПУ підозрює екс-керівництво Приватбанку в незаконній трансформації кредитного портфелю напередодні націоналізації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: