ПриватБанк зобов'язали продати непрофільні активи

Читать на русском
Рожкова зазначила, що ці активи не є профільними для банку й він не може ними управляти ефективно.

У Нацбанку заявили, що ПриватБанк має виставити на продаж непрофільні для себе активи: гірськолижний курорт Буковель (Івано-Франківська область), будівля телеканалу «1+1» у Києві та літаки авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» (МАУ).

Про це повідомила заступниця голови НБУ Катерина Рожкова, передають «Українські новини», пише «Слово і Діло».

НБУ, ГПУ та інші проти Коломойського: пошук і покарання винних за банкрутство ПриватБанкуКандидат економічних наук оцінив рішення Генпрокуратури відкрити кримінальну справу проти колишнього керівництва ПриватБанку.

У 2016 році під час докапіталізації ПриватБанк прийняв на баланс непрофільні активи: гірськолижний курорт Буковель, стадіон «Дніпро Арена», приміщення телеканалу «1+1», літаки, а також об'єкти нерухомості, сказала Рожкова.

«Минулого року при виконанні першого етапу докапіталізації частина активів була взята на баланс банку в рахунок погашення кредитної заборгованості. Серед них – Буковель, об'єкти нерухомості та літаки МАУ», – повідомила заступниця голови НБУ.

Рожкова зазначила, що ці активи не є профільними для банку й він не може ними управляти ефективно. Після їх оцінки та інвентаризації банк, скоріш за все, ухвалить рішення про продаж.

Раніше Коломойський подав нові позови проти НБУ.

Відзначимо, 1 жовтня ПриватБанк запровадив обмеження на продаж валюти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: