Клімкін: Росія бреше в промисловому масштабі

Читать на русском
Клімкін заявив, що Росія бреше в промисловому масштабі, й світ має краще зрозуміти це, як це очевидно робить прем'єр-міністр Британії.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін слідом за звинуваченнями британської прем’єрки Терези Мей закликав світ прокинутися перед загрозою з боку Росії й зрозуміти, що вона бреше «в промисловому масштабі».

Про це він повідомив у коментарі британському виданню Mail Online, передає «Слово і Діло».

За словами міністра, всі країни вільного світу мають об'єднатися перед загрозою, яка надходить з боку адміністрації у Кремлі.

Його застороги пролунали після того, як Мей звинуватила Росію в спробі підірвати вільні суспільства та посіяти розлад на Заході.

Клімкін заявив, що Росія бреше в промисловому масштабі, й світ має краще зрозуміти це, «як це очевидно робить прем'єр-міністр Британії».

«Ми маємо прокинутися й об'єднатися проти цієї імперіалістичної нео-червоної загрози, яку нинішня кремлівська адміністрація створює для вільного світу», –сказав український дипломат.

Клімкін зауважив, що Україна сама страждала від кіберсаботажу Росії, зокрема її електромережі. Він додав, що Україна була рада почути, як Мей критикує Росію за використання інформації як зброї та розгортання державних ЗМІ для виробництва брехливих новин.

«Разом із танками та гарматами й втручанням у вибори це природа російської гібридної війни, яка ведеться сьогодні на Заході», – наголосив міністр.

Раніше Міністерство оборони Росії використало кадри з комп'ютерної гри, видавши їх за фотографії під виглядом доказів співпраці США з ІДІЛ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: