Зведення штабу АТО 31 жовтня: 10 обстрілів, є поранений

Читать на русском
У прес-центрі штабу антитерористичної операції розповіли про ситуацію поблизу лінії розмежування за 30 жовтня.

Станом на 6:00 31 жовтня російсько-окупаційні війська здійснили 10 обстрілів позицій Збройних сил України на Донбасі, в результаті яких один український військовий отримав поранення.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«У районі проведення АТО минула доба завершилася без суттєвих змін у ситуації. Ввечері російсько-окупаційні угруповання дещо зменшили інтенсивність обстрілів наших позицій, проте повного дотримання режиму тиші вздовж лінії розмежування не було. Загалом за минулу добу окупанти 10 разів порушили перемир'я. Сили АТО 7 разів застосовували піхотне озброєння на ураження противника. Внаслідок бойових дій один український військовослужбовець отримав поранення», – йдеться в повідомленні.

На донецькому напрямку наприкінці доби бойовики з протитанкових гранатометів били по опорних пунктах української армії на підступах до Авдіївки й Пісків.

На маріупольському напрямку близько 21 години ворог застосовував великокаліберний кулемет неподалік Старогнатівки. Вогнем у відповідь наші військові припинили провокацію. У результаті цього протистояння отримав поранення один український захисник. Зараз постраждалий перебуває в медичному закладі, стан його здоров'я оцінюється як задовільний.

На луганському напрямку, вчергове порушуючи домовленості про відведення озброєння, калібр якого перевищує 100 мм, проросійські найманці випустили 6 мін калібру 120 мм по оборонцях Трьохізбенки.

Нагадаємо, бойовики обстріляли Авдіївку з гранатометів.

29 жовтня бойовики здійснили 15 обстрілів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: