Думки є різні: у Порошенка розповіли, що робитимуть із медреформою

Читать на русском
Фракція Блоку Петра Порошенка визначиться щодо голосування по медичній реформі у четвер, 19 жовтня.

Фракція Блоку Петра Порошенка визначиться щодо голосування по медичній реформі у четвер, 19 жовтня.

Про це «Слову і Ділу» повідомив заступник голови фракції БПП Олексій Гончаренко.

«Блок Петра Порошенка буде визначатися в четвер, перед голосуванням за реформу на засіданні фракції. Поки що можу сказати, що думки є різні», - сказав Олексій Гончаренко.

Медична реформа: ключове значення для українців і мотиви спротиву владиМедичну реформу як тільки не критикували. Сьогодні на порядку денному – розгляд законопроекту в другому читанні. Оцінку ситуації дали експерти.

Народний депутат також зазначив, що представники БПП подали ряд правок до законопроекту і висловив надію, що ці поправки будуть прийняті. «Сьогодні, як ми бачимо, правки, в тому числі затверджені профільним комітетом, не знайшли підтримки в залі. Але перед голосуванням за законопроект знову голосуються важливі правки - їх ставить на голосування Комітет з питань охорони здоров'я. Тому я не бачу загрози тому, що принципові правки можуть бути проігноровані і не потраплять в підсумковий документ», - сказав Олексій Гончаренко.

Нагадаємо, у вівторок Верховна Рада почала розглядати в другому читанні законопроекти по медичній реформі.

Проект закону «Про державні фінансові гарантії надання медичних послуг та лікарських засобів» (№ 6327) розглядається в другому читанні. Проект закону «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо забезпечення державних фінансових гарантій надання медичних послуг та лікарських засобів» (№ 6604) депутати розглянуть вперше.

Раніше в. о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун розповіла, як зміниться системи охорони здоров'я після реформ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: