Депутати взялися за медреформу

Читать на русском
Парубій сподівається, що до 19 жовтня депутати встигнуть розглянути 900 поправок до законопроектів щодо медичної реформи.

Спікер Верховної Ради Андрій Парубій відкрив вечірнє пленарне засідання Верховної Ради й депутати взялися розглядати медичну реформу.

У залі зареєструвалися 336 парламентарів, передає «Слово і Діло».

«Ще раз хочу зробити оголошення, що зважаючи на рішення Погоджувальної ради, зараз ми переходимо до медичної реформи. Також, згідно з рішенням Погоджувальної ради, включаються до порядку денного на четвер 2 законопроекти про зняття депутатської недоторканності», – оголосив Парубій.

«Після завершення розгляду питань медичної реформи ми переходимо до двох питань недоторканності», – зазначив він, нагадавши, що доручив профільному комітету розглянути 18 жовтня та внести на розгляд парламенту зазначені законопроекти.

На думку Парубія, після позитивного рішення щодо питання недоторканності народні депутати перейдуть до виборчої реформи.

Він висловив надію, що до ранку четверга нардепи встигнуть розглянути 900 поправок до законопроектів щодо медичної реформи.

Як повідомлялося раніше, фракція «Самопомочі» підготувала 104 правки до законопроекту про медичну реформу.

Нагадаємо, Матіос закликав Парубія не підписувати судову реформу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: