Туман над Дніпром: Аваков розсекретив свої музичні смаки

Читать на русском

Голова МВС Арсен Аваков розповів про те, яку музичну композицію йому нагадала панорама над Дніпром.

Голова Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков слухає Deep Purple і переживає за екологію столиці. На своїй сторінці в одній із соцмереж міністр внутрішніх справ оприлюднив фото туману над Києвом і процитував рок-виконавців.

«Сподіваюся, ви пам'ятаєте альбом «Machine Head» Deep Purple. Ні? Тоді це просто сьогоднішній Київ і туман над Дніпром», – написав Аваков.

На відміну від офіційного Facebook, на своїх закритих акаунтах в інших соцмережах міністр публікує особисті фотографії. Можна, наприклад, знайти знімки з відпочинку в Італії або фото лимонів, які вирощує силовик.

Нагадаємо, за даними джерел «Слова і Діла» в Генштабі ЗСУ, голова МВС веде кампанію проти начальника Генштабу Віктора Муженка. Минулого тижня комітет ВР з питань нацбезпеки вимагав від президента Петра Порошенка звільнити Муженка з посади.

Крім цього, депутати попросили міністра оборони Степана Полторака зняти з посади главу Військової служби правопорядку ЗСУ. Рішення були ухвалені через вибухи на арсеналі в Калинівці.

3 жовтня в Генштабі розповіли, що готують зміни до закону про чисельність Збройних сил, які дозволять посилити охорону складів зі зброєю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: