Охорона складів із боєприпасами: в Генштабі готують зміни до закону

Читать на русском
Генеральний штаб готує зміни до закону про чисельність Збройних сил України, щоб поліпшити охорону складів із боєприпасами.

Генеральний штаб готує зміни до закону «Про чисельність Збройних сил України», щоб поліпшити охорону складів із боєприпасами.

Про це у вівторок, 3 жовтня, заявив у Національному університеті оборони імені Івана Черняховського начальник Генштабу Віктор Муженко, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу відомства.

Оборонний бюджет-2018: скільки коштує українська армія та на що витратять грошіНаступного року в Україні витрати на оборону можуть скласти 5 відсотків ВВП. Це найбільші витратина цей сектор за всі роки незалежності. Про основні проблеми фінансування армії розповів військовий експерт.

За його словами, йдеться, зокрема, про заміну військової охорони батальйонами охорони та забезпечення, до складу яких входитимуть як підрозділу охорони, так і такелажні підрозділи й підрозділи механізації.

«Це, безумовно, призведе до збільшення загальної чисельності Збройних сил. У зв'язку з цим ми готуємо пропозиції до закону України «Про чисельність Збройних сил України», – зазначив начальник Генштабу.

Як повідомлялося, Муженко заявляв, що є багато ознак, які свідчать на користь версії, що пожежа в Калинівці була диверсією.

Раніше в Генштабі назвали чисельність української армії.

Нагадаємо, що до кінця поточного року до Збройних сил України може бути оголошений призов близько 500 офіцерів запасу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: