Полторак повідомив, коли в РНБО обговорять безпеку на військових складах

Читать на русском
За словами міністра, Рада національної безпеки і оборони України проведе засідання з приводу безпеки складів із боєприпасами наступного тижня.

Рада національної безпеки і оборони України наступного тижня проведе засідання з приводу безпеки складів із боєприпасами.

Про це повідомив міністр оборони Степан Полторак, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

Новобогданівка, Балаклія, Калинівка: історія пожеж на арсеналах зброї та обіцянки політиківПожежа в Калинівці вкотре вказала на слабке місце в обороні країни. Попри те, що таке трапляється далеко не вперше, висновки не зроблені.

«На ньому (засіданні – ред.) буде ухвалено системне рішення не щодо однієї бази, а комплекс заходів, які забезпечать збереження озброєння й техніки», – сказав він.

За його словами, проблема з безпекою військових складів виникла не сьогодні, а після розвалу СРСР, коли сотні тисяч тонн боєприпасів опинилися під відкритим небом.

«Ми працюємо над цією проблемою. Думаю, що найближчим часом на засіданні РНБО будуть розглянуті пропозиції щодо вирішення цих проблем і ухвалені відповідні рішення», – зазначив Полторак.

Нагадаємо, що 26 вересня на складі боєприпасів в Калинівці сталася пожежа на складі боєприпасів.

У зв'язку з цим Генштаб уже приступив до підготовки змін до закону про чисельність Збройних сил України, щоб поліпшити охорону складів із боєприпасами.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: