СБУ провела в Харкові масштабні антитерористичні навчання

Читать на русском
У Харкові СБУ провела масштабні антитерористичні навчання, в яких взяли участь понад 600 правоохоронців.

Служба безпеки України провела масштабні антитерористичні навчання в Харкові.

Про це йдеться в повідомленні начальника прес-центру управління СБУ в Харківській області Владислава Абдули в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Захід-2017» на старті: навчання чи підготовка до наступуВ РФ заявили, що повністю готові до старту військових навчань Захід-2017. Чи дійсно керівництво Росії відкриває новий фронт, розповіли військові експерти.

«Планові тактико-спеціальні навчання провела на Південному залізничному вокзалі Харкова координаційна група Антитерористичного центру при управлінні Служби безпеки України», – йдеться в повідомленні.

До навчань залучалися понад 600 співробітників СБУ, Національної поліції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Національної гвардії, Збройних сил, Державної пенітенціарної служби, Державної прикордонної служби, органів державної виконавчої влади та місцевого самоврядування, а також представники адміністрації залізниці.

За сценарієм навчань одна умовна група терористів планувала влаштувати вибух на вокзалі, а інша – захопила заручників у одному з вагонів поїзда.

«Після аналізу зібраних даних умовних зловмисників і проведення фільтраційних заходів правоохоронці затримали членів першої диверсійної групи. Терористи, які забарикадувалися в залізничному вагоні й прикривалися заручниками, були знешкоджені бійцями спецпідрозділу СБУ «Альфа» під час штурмової операції», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше СБУ ліквідувала міжнародний канал обігу наркотиків.

Раніше в НАТО заявляли, що масштабні військові навчання Росії та Білорусі «Захід-2017» схожі на підготовку до великої війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: