«Непохитна стійкість-2017»: стартували стратегічні військові навчання

Читать на русском
З 12 до 15 вересня в Україні проведуть стратегічні командно-штабні навчання з органами військового управління військами Непохитна стійкість-2017.
Фото: Міноборони

У вівторок, 12 вересня, в Україні почалися стратегічні командно-штабні навчання «Непохитна стійкість-2017».

Про це повідомили в прес-службі Генштабу ЗСУ, передає «Слово і Діло».

Також у Генштабі попередили про відповідальність за ведення фото- й відеозйомки військової техніки, режимних військових об'єктів Збройних сил України та спроби проникнення на їх територію.

Rapid Trident 2017: у Львівській області офіційно відкрили міжнародні навчанняУ Львівській області відбулася офіційна церемонія відкриття українсько-американських командно-штабних навчань із залученням військ Репід Трайдент-2017.

«У районі проведення навчань, над військовими частинами, об'єктами та полігонами, всі помічені безпілотні літальні апарати будуть збиті. Особи, які здійснювали запуск або керували цими БПЛА, будуть затримані та притягнуті до відповідальності», – додали у відомстві.

Також у Генштабі застерегли від провокаційних дій поруч із військовими частинами й колонами військової техніки, а також попросили повідомляти правоохоронцям про підозрілих осіб та їхні дії.

Як відомо, з 12 до 15 вересня планується низка навчань із залученням військ та оперативних резервів, зокрема логістичні навчання та тренування сил і засобів територіальної оборони з розгортанням штабів територіальної оборони.

Раніше повідомлялося, що в Казахстані сьогодні стартували військові навчання «Каратау-2017».

Нагадаємо, Швеція проводить наймасштабніші навчання за останні 20 років.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: