Миротворці на Донбасі: Україна зробила важливий крок в ООН

Читать на русском
Оновлений проект резолюції був буквально кілька днів тому переданий партнерам в Раді безпеки.

Українська делегація днями передала на розгляд партнерам з Ради Безпеки ООН свій проект резолюції щодо розміщення миротворців на Донбасі.

Про це повідомив заступник глави Адміністрації президента Костянтин Єлісєєв, пише УНІАН, передає «Слово і Діло».

Миротворці на Донбасі: вигоди для Путіна, мінуси для УкраїниЖурналіст Денис Попович розібрався, які загрози несе для України нещодавня пропозиція президента Росії Володимира Путіна до ООН розмістити миротворців на лінії розмежування між силами АТО і підконтрольними РФ бойовиками на Донбасі.

Він зазначив, що Україна вперше передала партнерам в РБ ООН свою резолюцію про розміщення миротворців на Донбасі ще у 2016 році.

«На жаль, в той час вона не викликала у відповідь реакції і від партнерів, оскільки Російська Федерація зайняла негативістську позицію», - сказав Єлісєєв.

«За дорученням президента оновлений проект резолюції був буквально кілька днів тому переданий партнерам в Раді безпеки. Звичайно, ми готові і далі працювати», - додав він.

Також він назвав важливим те, що президент України Петро Порошенко поїде в Нью-Йорк для участі в Генеральній асамблеї ООН і саміті РБ ООН.

Раніше журналіст Денис Попович розповів «Слову і Ділу» про мету розміщення місії ООН на Донбасі, і як РФ може змінити статус агресора на миротворця.

Нагадаємо, Павло Клімкін раніше пояснив, навіщо Путіну миротворці на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: