Зведення штабу АТО 7 вересня: 25 обстрілів, є загиблий

Читать на русском
Упродовж минулої доби учасники незаконних збройних формувань 25 разів відкривали вогонь по позиціях української армії. В результаті бойових дій один боєць ЗСУ загинув.

Упродовж минулої доби учасники незаконних збройних формувань 25 разів відкривали вогонь по позиціях української армії. В результаті бойових дій один боєць ЗСУ загинув.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу антитерористичної операції на сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 7 вересняСитуація на сході країни станом на 00:00 7 вересня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Загалом минула доба в районі проведення АТО завершилася без істотних змін. Як і вдень, російсько-окупаційні угруповання продовжили обстріли позицій сил АТО на донецькому та приморському напрямках. Ввечері та вночі в основному противник застосовував гранатомети та стрілецьку зброю.

Так, після 18 години бойовики тричі обстріляли опорні пункти ЗСУ поблизу Широкиного. Також бойовики застосовували гранатомети в Павлополі та Лебединському, а з озброєння БМП вони били по укріпленнях сил АТО на підступах до Старогнатівки.

Війна на Донбасі: як РФ може домогтися скасування санкційУ Німеччині неодноразово заявляли, що санкції потрібно або переглянути, або взагалі скасувати. Ось і зараз, після схвалення Путіним ідеї з миротворцями, продовжили таку риторику.

На донецькому напрямку противник обстрілював опорні пункти ЗСУ з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї неподалік Авдіївки та шахти «Бутівка».

На луганському напрямку наприкінці доби зберігалася тиша.

Нагадаємо, Польща підтримала введення миротворців на Донбас.

Раніше в СБУ повідомили, скільки цивільних зникло безвісти на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: