Жебрівський: без людського ресурсу з України російська імперія загине

Читать на русском
Жебрівський вважає, що без підживлення людським інтелектуальним ресурсом з України російська імперія загине.

Путін не збирається відпускати Україну, бо російська імперія неможлива без людського інтелектуального ресурсу нашої країни.

Про це заявив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

За його словами, окупанти на Донбасі домагаються дестабілізації: «Очевидно, що Путін не збирається відпускати Україну. Йому не потрібна ні частина Донбасу або Луганщини, ні весь Донбас. Путін хоче всю Україну. Я довго аналізував і думав - навіщо Путіну і Росії Україна? Землі у них більш, ніж достатньо. Там лад не можуть навести. І проаналізувавши зокрема й історичні аспекти, я усвідомив для себе - російська імперія неможлива без людського ресурсу України. Без підживлення людським інтелектуальним ресурсом з України російська імперія загине. І саме тому вся ця боротьба і йде».

Путін хоче мати змогу використовувати ППО на кордоні Білорусі з ЄС та УкраїноюПутін вніс до Держдуми проект закону, який дозволить використовувати ППО на кордонах Білорусі з ЄС та Україною.

Також, на думку Жебрівського, сьогодні в Росії немає сили для широкомасштабного наступу.

«Наші Збройні Сили, Національна гвардія, інші силові структури вже показали, що так просто спостерігати за наступом не збираються. Повністю захопити Україну неможливо, проте тримати як рану, що кровоточить, - так. Саме тому і відбуваються ці постійні обстріли, диверсії ворожих диверсійно-розвідувальних груп», - зазначив він.

Крім того, Жебрівський додав, що оскільки в Путіна в березні наступного року вибори, йому потрібно показати, що він переживає за «данбаский» народ і через це можливі чергові загострення на Донбасі.

«Путін буде лізти доти, допоки не отримає по зубах», - резюмував голова Донецької ОДА.

Також Жебрівський розповів у скільки обійдеться нова інфраструктура Донеччини. І чому у разі об'єднання ВЦА Донецької та Луганської областей не буде потреби в МінТОТ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: