Мешканців Сєвєродонецька просять не виходити з дому без паспортів: антитерористичні навчання

Читать на русском
Жителів Сєвєродонецька попросили 9 серпня брати із собою документи при виході з дому в зв'язку з проведенням антитерористичних і протидиверсійних навчань у місті.
фото: СБУ

Жителів Сєвєродонецька попросили 9 серпня брати із собою документи при виході з дому в зв'язку з проведенням антитерористичних і протидиверсійних навчань у місті.

Таке звернення оприлюднила Луганська військово-цивільна держадміністрація на своїй сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«У зв’язку з проведенням у Сєвєродонецьку 9 серпня тактико-спеціальних навчань із протидії терористичній та диверсійній загрозам Служба безпеки України закликає жителів міста у період навчань не залишати свої домівки без нагальної потреби, дотримуватися правил особистої безпеки та поводження з підозрілими предметами, вибухонебезпечними речовинами тощо», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що всі дії ведуться в рамках чинного законодавства.

«Просимо при собі обов’язково мати паспорт громадянина України або інший документ, що посвідчує особу», – підкреслили у ВЦА.

Крім того, жителів міста просять звертатися до чергових служб області в разі отримання інформації про причетність невідомих до ДРГ або підрозділів бойовиків за телефонами: СБУ (06452) 3-31-46, Нацполіція 102, (06452) 4-20-42.

Нагадаємо, 7 серпня в поліції розповіли про заплановані превентивні антитерористичні заходи в Сєвєродонецьку.

3 серпня в Донецькій області СБУ затримала двох інформаторів бойовиків, які збирали дані для підготовки диверсій проти української армії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: