У Луцьку закрили п'ять гральних закладів

Читать на русском
Всі зазначені заклади функціонували під виглядом інтерактивних клубів і точок продажу державних лотерей.

Співробітники управління захисту економіки спільно зі слідчими Луцького відділу поліції провели в обласному центрі Волині санкціоновані обшуки в п'яти закладах, які використовувалися для організації в місті незаконного грального бізнесу.

Про це йдеться в повідомленні сектора комунікації поліції Волинської області на сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

Карти, гроші, гральні кості: умови легалізації грального бізнесу в УкраїніПолітолог розповів, чи доцільна легалізація грального бізнесу в Україні та на яких умовах вона можлива.

Всі зазначені заклади функціонували під виглядом інтерактивних клубів і точок продажу державних лотерей.

У результаті проведених обшуків правоохоронці вилучили 69 системних блоків, 71 монітор, 48 електронних носіїв, 2 платіжні термінали PayBox, 2 апарати для друку кодів доступу до ігрових серверів, Wi-Fi-роутери, комплектуючі до комп'ютерної техніки.

Крім цього, правоохоронці вилучили документацію та гроші – 20 тис. грн. Загальна сума вилученого майна складає понад 600 тис. грн. Вся вилучена техніка буде направлена ​​для проведення комп'ютерно-технічної експертизи.

Діяльність гральних закладів припинена. Зараз вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно.

Досудове розслідування, розпочате за ч. 1 ст. 203-2 (заняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України, триває.

Раніше повідомлялося, що поліція звинуватила оператора державних лотерей в несплаті податків у особливо великих розмірах.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков 9 грудня 2014 року пообіцяв, що протягом 10 днів будуть ліквідовані всі гральні заклади в Україні, але так і не зміг виконати свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: