Зведення штабу АТО 19 липня: понад 20 обстрілів, є загиблі й поранені

Читать на русском
У прес-центрі штабу антитерористичної операції розповіли про ситуацію поблизу лінії розмежування за 18 липня.

Російсько-окупаційні війська за минулу добу, 18 липня, 23 рази обстріляли позиції Збройних сил України, в результаті яких двоє військових загинули, а ще четверо – отримали поранення.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штаб АТО.

«Загалом за минулу добу бандформування 23 рази порушили перемир'я. Двоє наших бійців загинули, четверо – отримали поранення. Сили АТО 14 разів відкривали вогонь у відповідь, використовуючи в основному стрілецьку зброю та великокаліберні кулемети», – йдеться в повідомленні.

На донецькому напрямку починаючи з 17:50 і фактично до 22 години бойовики з боку Ясинуватої та Яковлівки з мінометів калібру 120 та 82 мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї били по наших позиціях у районі Авдіївки. Близько 21:00 злочинці двічі з танків накривали опорні пункти в Красногорівці. Також у другій половині дня бандити двічі обстріляли й житлові квартали Авдіївки. Внаслідок вибуху міни калібру 82 мм двоє цивільних отримали поранення. А в результаті обстрілів наших опорних пунктів із мінометів та гранатометів неподалік селищ Зайцеве та Невельське загинули двоє військовослужбовців сил АТО.

На луганському напрямку під ворожим вогнем зі стрілецької зброї опинились українські позиції в районі селищ Донець та Станиця Луганська.

Нагадаємо, вдень 18 липня бойовики здійснили 10 обстрілів, поранивши при цьому трьох бійців ЗСУ.

17 липня сепаратисти 17 разів обстріляли позиції української армії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: