Тимчук розповів про боротьбу між луганськими та донецькими бойовиками

Читать на русском
Неузгодженість позицій щодо створення Малоросії між так званими ДНР і ЛНР є черговим свідченням протистояння між цими утвореннями.

Неузгодженість позицій по створенню «Малоросії» між так званими «ДНР» і «ЛНР» є черговим свідченням протистояння між цими утвореннями.

Про це заявив народний депутат від фракції «Народного фронту», координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook у вівторок, 18 липня, пише «Слово і Діло».

Закон про окупований Донбас: чого домагається УкраїнаЖурналіст Денис Попович розповів, чого хоче досягти Україна законопроектом про захоплені ОРДЛО.

«Цікаво, що вже на стадії виникнення «Малоросії» в ній з'явилися сепаратисти. Не встиг Захарченко завершити свій спіч, як керівництво так званої «ЛНР» спростувало входження «республіки» до «Малоросії». Мовляв, луганські бойовики вважають ініціативу передчасною й свято шанують Мінські угоди, тим більше, що їх ніхто до обговорення не запрошував», – написав він.

Тимчук також зазначив, що група «Інформаційний спротив» неодноразово інформувала про внутрішньовидову боротьбу між покровителями луганських і донецьких бойовиків за можливість грабувати Донбас.

«ЛНР» навіть звинувачувала «ДНР» у спробі окупації. Між цими чудовими утвореннями діє митниця, порівняно з якою найлютіші «укропи» – просто діти малі. Загалом, єдиний «народ Донбасу» з конкуруючих банд зліпити не виходить», – написав народний депутат.

За словами Тимчука, заява про створення «Малоросії» є черговим сигналом того, що Москва не має наміру виконувати домовленості й готова піти на загострення на Донбасі.

Нагадаємо, 3 червня 2016 року Тимчук пообіцяв оприлюднити дані про спонсорів терористів «Луганській Народної Республіки» й виконав свою обіцянку.

Раніше стало відомо, що Росія перекинула під Луганськ військових спецпризначення розвідки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: