Зведення штабу АТО 18 липня: 17 обстрілів, є поранені

Читать на русском
У прес-центрі штабу антитерористичної операції розповіли про ситуацію поблизу лінії розмежування за 17 липня.

Російсько-окупаційні війська за минулу добу, 17 липня, здійснили 17 обстрілів позицій Збройних сил України, в результаті чого один військовий отримав поранення, а ще один – був травмований.

Про це повідомляє з посиланням «Слово і Діло» на прес-центр штабу АТО.

«Загалом за минулу доб, бандформування 17 разів порушили перемир’я. Внаслідок обстрілу один український військовий отримав поранення, ще один – травмований. Сили АТО 10 разів відкривали вогонь у відповідь», – йдеться в повідомленні.

На донецькому напрямку починаючи з 19 й майже до 23 години ворог із мінометів калібру 120 та 82 мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї з декількох напрямків бив по наших опорних пунктах у районі Авдіївки. Внаслідок цих обстрілів один український військовий отримав поранення, ще один – травмований. Крім того, ввечері бойовики з мінометів та гранатометів накривали наші позиції неподалік Пісків, а зі стрілецької зброї били по шахті «Бутівка».

На луганському напрямку тричі під вогонь великокаліберних кулеметів противника потрапили українські позиції в Новозванівці, двічі – в Новоолександрівці. Також близько 23 години злочинці вели вогонь зі стрілецької зброї по Станиці Луганській.

На маріупольському напрямку близько опівночі ворог обстріляв із мінометів калібру 120 мм та гранатометів опорні пункти сил АТО в Лебединському.

Нагадаємо, ЗМІ повідомили, що бойовики обстріляли околиці Донецька, в результаті чого загинула жінка.

Раніше за день 17 липня бойовики шість разів порушили режим тиші на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: