День в АТО: 10 обстрілів з боку бойовиків, поранені троє бійців ЗСУ

Читать на русском
У вівторок, 18 липня, бойовики з початку доби десять разів порушували «хлібне перемир'я», троє українських військових отримали поранення.

У вівторок, 18 липня, бойовики з початку доби десять разів порушували «хлібне перемир'я», троє українських військових отримали поранення.

Про це повідомляє речник прес-центру штабу АТО Анатолій Стельмах у Facebook, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 18 липняСитуація на сході країни станом на 00:00 18 липня 2017 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

За даними штабу, найбільша активність бойовиків спостерігалася на донецькому напрямку. Близько першої години ночі бойовики з гранатометів і стрілецької зброї били по опорних пунктах на шахті «Бутівка». Майже о 2 годині ночі, застосовуючи те ж саме озброєння, бойовики обстріляли українські позиції в районі Авдіївки. В результаті обстрілу один військовий отримав кульове поранення.

Вранці, о 11:00, бойовики випустили 5 мін калібру 82 міліметри за українськими захисникам в Пісках. В результаті обстрілу осколкові поранення отримали ще двоє військовослужбовців сил АТО. На луганському напрямку під ворожим вогнем зі стрілецької зброї і гранатометів опинилися Кримське і Донець.

Всього з початку доби противник 10 раз порушив перемир'я. Сили АТО 5 разів відкривали вогонь у відповідь.

Нагадаємо, в Донецьку повідомили про створення «Малоросії».

А Тука вважає за необхідне розглянути питання про поділ Донецької області на дві частини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: