ЗМІ: бойовики обстріляли околиці Донецька, загинула жінка

Читать на русском
Внаслідок обстрілу західних околиць Донецька 17 липня одна особа загинула та ще двоє отримали поранення ввечері, 17 липня.

Внаслідок обстрілу західних околиць Донецька 17 липня одна особа загинула та ще двоє отримали поранення ввечері, 17 липня.

Як повідомляють ЗМІ, обстріл почався ще близько 13:00 і тривав із змінною інтенсивністю до 21:30. Падіння снарядів зафіксовані в Куйбишевському, Кіровському і Київському районах Донецька (мікрорайони Азотний і Східний, селище Північний, Старомихайловка і т.п.)

В результаті потрапляння знаряда в житловий будинок в селищі Старомихайлівка Кіровського району на заході Донецька загинула жінка, ще дві людини отримали поранення. Є непідтверджена інформація про інших постраждалих.

Карта АТО: ситуація на сході України на 17 липняСитуація на сході країни за станом на 00:00 17 липня 2017 по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

В результаті обстрілу в деяких районах міста спостерігаються перебої з електропостачанням, місцеві жителі повідомляють про пожежі.

Як повідомлялося, за день бойовики шість разів порушили режим тиші на Донбасі.

Згідно з опитуванням, українці стали більше підтримувати ідею введення миротворців на Донбас.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: