Частина окупованого Криму залишилася без інтернету і зв'язку

Читать на русском
Частина жителів Криму залишилася без інтернету і зв'язку через аварію на волоконно-оптичній лінії на ділянці Темрюк - Керч.

Частина жителів Криму залишилася без інтернету і зв'язку через аварію на волоконно-оптичній лінії на ділянці Темрюк - Керч.

Про це в п'ятницю, 30 червня, повідомило видання «Кримінформ» з посиланням на «міністерство» внутрішньої політики, інформації та зв'язку окупантів, передає «Слово і Діло».

Сергій ТарутаНародний депутат України
Тарута пообіцяв зробити все можливе, щоб у Житомирі з'явився 4G до кінця 2017 рокуСказано 6 червня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Обмежено доступ до мережі інтернет абонентів, які перебувають у роумінгу ТОВ «К-Телеком» (торгова марка WIN-mobile) і ТОВ «КТК Телеком»(торгова марка «Хвиля мобайл»), знижено швидкість доступу до мережі інтернет абонентів більшості інтернет-провайдерів, а також обмежено міжміські телефонні з'єднання абонентів операторів фіксованого телефонного зв'язку», - йдеться в повідомленні «відомства».

Вірусна атака 27 червня. Невтішні висновки для УкраїниЖурналіст Денис Попович розповів про висновки в результаті хакерської атаки на українські установи.

За даними джерел видання, обрив оптоволоконної лінії міг статися через пошкодження кабелю будівельниками траси «Таврида». Однак в «міністерстві» транспорту республіки заявили, що будівельники не мають до цього відношення.

В даний час аварійні бригади проводять роботи. У «міністерстві» внутрішньої політики, інформації та зв'язку заявили, що повністю відновити доступ до послуг планується до 18:00 п'ятниці 30 червня.

Раніше повідомлялося, один з найбільших українських провайдерів може відключити телеканал «Інтер».

А СБУ заборонила використовувати поштові сервіси РФ при реєстрації доменних імен.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: