Інтернет Асоціація заявила про початок політичної цензури в Україні

Читать на русском
Інтернет Асоціація України порівняла указ про блокування російських сайтів з появою політичної цензури в країні.

Інтернет Асоціація України порівняла указ про блокування російських сайтів з появою політичної цензури в країні.

Про це сказано в заяві Асоціації з приводу її офіційної позиції щодо інтернет-цензури, пише «Слово і Діло».

«Ми схиляємося до висновку, що справжні цілі впровадження Інтернет-цензури в Україні - суто створення політичної цензури», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що якими б не були початкові цілі цензури, їх єдиним результатом в підсумку стає обмеження кола поширення інформації серед користувачів.

Яндексу заблокували всі рахунки в УкраїніКомпанія Яндекс проінформувала своїх партнерів в Україні про те, що її рахунки заблоковані.

«Тобто вплив на широку громадську думку і електоральні уподобання населення за рахунок звуження кола поширення« небажаної »інформації», - підкреслюють в інтрнет Асоціації.

В Інтернет Асоціації додали, що хочуть бачити розвиток мережевих технологій в Україні на рівні з такими країнами, як США, Японія і Німеччина.

«А чи не поруч з Росією, Іраном, Північною Кореєю. ІнАУ виступає проти запровадження технічного механізму Інтернет цензури», - підсумували в Асоціації.

Раніше в Інтернет Асоціації заявляли, що заблокувати заборонені російські сайти неможливо.

Нагадаємо, що Президент України Петро Порошенко ввів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій). У списку санкцій 1228 фізичних осіб та 468 юридичних осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: