У Львові зростає ймовірність інфекційних захворювань – Зубко

Читать на русском
Віце-прем'єр-міністр Геннадій Зубко не виключає інфекційних захворювань через львівського сміття.
Геннадій Зубко

Віце-прем'єр-міністр Геннадій Зубко не виключає інфекційних захворювань через львівського сміття.

Про це Зубко заявив під час робочої поїздки до Львова, передає «Слово і Діло».

«Візьми і не зроби»: львівське сміття може «потопити» мера Садового і його партіюПолітичний експерт оцінив ситуацію довкола Садового і «Самопомочі» у зв’язку зі «сміттєвою проблемою» та припустив, наскільки ймовірна відставка мера Львова.

«Питання потрібно вирішувати. Зростає температура і зростає ймовірність виникнення інфекційних захворювань. Необхідно організувати роботу таким чином, щоб утримувати ситуацію до завершення будівництва полігону», - зазначив Геннадій Зубко.

На думку віце-прем'єр-міністра, спочатку потрібно визначити потребу в фахівцях для вивезення сміття з міста. За його словами, на сміттєвих майданчиках Львова знаходиться біля 6 тис. тонн сміття.

«Перш за все слід визначити потребу в фахівцях, перевізниках та техніці, необхідних для вивезення сміття з міста», - зазначив віце-прем'єр-міністр.

Геннадій Зубко повідомив, що зараз відпрацьовується маршрутна карта, яка визначає відповідальних посадових осіб і встановлює терміни. Таким чином буде забезпечена публічність звітів: хто, що і на якому етапі виконує.

Нагадаємо, «комісія Гройсмана» у Львові заявила, скільки потрібно часу на очищення міста від сміття.

А 27 січня 2017 року Зубко заявив, що жодну медичну установу в умовах реформування не закриють. Подивимося, чи зможе він виконати свою обіцянку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: