Садовий відзвітував, скільки міст погодилися приймати львівське сміття

Читать на русском
Місто з початку 2017 року направило 495 звернень до обласних та місцевих органів влади, на які отримало 229 офіційних відмов, 257 - залишилися без відповіді.

З 495 звернень до обласних та місцевих органів влади з вивезення твердих побутових відходів на їх полігони з січня Львів отримав 229 відмов і 9 згод.

Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Facebook, передають передає «Слово і Діло».

Андрій СадовийМіський голова Львова
Садовий пообіцяв рекультивувати Грибовицьке сміттєзвалищеСказано 31 травня 2016 р.Статус обіцянки: У процесі

«Є одна «пісня», яку організатори сміттєвої блокади Львова співають кожен раз, коли доводять ситуацію до межі екологічної кризи: «Садовий ні до кого не звертався, тому ніхто Львову не допомагає». Щоб остаточно закрити це питання, викладаємо на сайті міської ради скани всіх відмов допомоги від тих органів, яким ми направляли листи-прохання», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, місто з початку 2017 року направило 495 звернень до обласних та місцевих органів влади, на які отримало 229 офіційних відмов, 257 - залишилися без відповіді і 9 згод.

Водночас, Садовий зазначає, що частина з цих полігонів закрилася відразу після початку співпраці.

Андрій СадовийМіський голова Львова
Садовий пообіцяв побудувати сміттєпереробний заводСказано 30 червня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

«У кожного, хто відмовляв Львову, була своя причина. Є об'єктивні причини, є політичні, є банальний страх і наслідки пресингу», - додав мер.

Наприкінці повідомлення він розмістив посилання на електронні копії відмов на звернення.

Нагадаємо, 19 червня Березюк оголосив голодування біля будівлі Адміністрації президента через львівське сміття. Наступного дня до нього долучилися парламентарі від «Самопомічі» Оксана Сироїд та Тарас Пастух.

Водночас в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун поки не бачить офіційних підстав для введення у Львові надзвичайної ситуації в зв'язку з екологічною проблемою утилізації твердих побутових відходів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: