Проблема зі сміттям у Львові пов'язана з неефективним менеджментом – Кононенко

Читать на русском
На цьому тижні в трьох комітетах парламенту в середу розглядатимуть законопроекти, пов'язані з концепцією переробки сміття, - сказав Кононенко.
Ігор Кононенко

Три комітети Верховної Ради на цьому тижні будуть розглядати законопроекти щодо переробки сміття.

Про це сказав представник БПП Ігор Кононенко після засідання фракції, передає «Слово і Діло».

Схеми на полігонах, голодування на місцях: політичні війни довкола «сміттєвої проблеми» ЛьвоваПоліттехнолог оцінила «сміттєву проблему» Львова і заяву про голодування голови фракції «Самопоміч» Олега Березюка.

«Можу сказати, що на цьому тижні в трьох комітетах парламенту в середу, 21 червня, розглядатимуть законопроекти, пов'язані з концепцією переробки сміття», - сказав Кононенко.

Він додав, що в парламенті готові створити робочу групу, щоб допомогти вирішити сміттєву проблему львів'ян.

«З одного боку - це трагічно, з іншого досить незрозуміла ситуація по Львову. Я поцікавився сьогодні, на казначейських рахунках місцевої громади Львова нерозподілених є 800 мільйонів грн. Тому це просто питання неефективного менеджменту. Ми підтримуємо львів'ян, ми готові створити робочу групу в парламенті, готові запросити до парламенту Садового, щоб він пояснив, що йому заважає», - додав нардеп.

Нагадаємо, влада Львова знову попросила Кабмін і президента України Петра Порошенка ввести в місті режим надзвичайної ситуації через сміття, яке не вивозять.

А5 квітня 2017 року Кононенко запевнив, що робитиме все можливе, щоб провести до кінця 2017 земельну реформу. Подивимося, чи зможе він виконати свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: