У Боснії буде встановлено пам'ятник першій леді США

Читать на русском
Пам'ятник нинішній дружині президента США Меланії Трамп встановить в місті Баня-Лука депутат Народної асамблеї від цього міста Марінко Умечич.
Меланія Трамп

Пам'ятник нинішній дружині президента США Меланії Трамп встановить в місті Баня-Лука депутат Народної асамблеї від цього міста Марінко Умечич.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на Sarajevo Times.

«Нормандська четвірка» і Трамп: від чого залежить «реанімація» мирного діалогуПолітичний експерт припустив, якими можуть бути умови нових домовленостей між учасниками «нормандської четвірки».

Скульптуру з гіпсу в натуральну величину поставлять перед взуттєвою фабрикою «Бема», розташованої у цьому місті. Власник фабрики Умечич вже вибрав одяг і взуття для статуї Меланії, і пам'ятник першої леді Америки буде встановлено приблизно 20 червня.

Скульптуру робить Стево Селак, який відомий статуями Трампа і Путіна. Хоча статуя буде з гіпсу, скульптор дає гарантію свого виробу на 50 років.

Зазначимо, що президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган продовжив різкі висловлювання на адресу Нідерландів, звинувативши голландських миротворців у бездіяльності і співучасті в геноциді боснійських мусульман в югославській Сребрениці в 1995 році.

Раніше повідомлялося, що Трамп незадоволений висвітленням американськими ЗМІ його зустрічі з міністром закордонних справ України Климкиным.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: