Трамп незадоволений висвітленням американськими ЗМІ його зустрічі з Клімкіним

Читать на русском
Президент США незадоволений роботою американських ЗМІ, які висвітлювали візит Павла Клімкіна та Сергія Лаврова в Білий дім.

Президент США Дональд Трамп розкритикував роботу ЗМІ, зокрема через те, що преса говорила тільки про візит міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова, не приділивши належної уваги переговорам з Павлом Клімкіним.

Про це американський лідер заявив в інтерв'ю телеканалу Fox News, передає «Слово і Діло».

«Вони (ЗМІ - ред.) мене не знають, я дуже активний президент. Я працюю з Китаєм, з Японією, з Північною Кореєю, з різними питаннями. Днями до мене приїжджав міністр закордонних справ Росії, а слідом - вони про це не говорили - міністр закордонних справ України приїхав. Я сказав: «Хлопці, вам потрібно помиритися». Але вони (ЗМІ) говорили тільки про візит міністра з РФ», - заявив Трамп.

В гостях у Трампа: пакет великих рішень за підсумками переговорів з Клімкіним і ЛавровимПолітичний експерт підвів підсумки переговорів президента США з Павлом Клімкіним і Сергієм Лавровим.

При цьому, президент США підкреслив, що такої ситуації з реакцією ЗМІ раніше не було.

Напередодні в Білому домі повідомили, що розчаровані фотозвітом із зустрічі Трампа і Лаврова.

У коментарі «Слову і Ділу» політолог Михайло Павлів також зазначив, що Білий дім намагався продемонструвати паритет, але все одно склалося враження, що Клімкін перебував «в режимі очікування» під час переговорів Трампа з Лавровим.

Як відомо, 11 травня відбулися переговори Президента Трампа з главою українського МЗС та Міністром закордонних справ РФ. За підсумками двох зустрічей, Президент США закликав обидві сторони до миру.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: