Трамп незадоволений висвітленням американськими ЗМІ його зустрічі з Клімкіним

Читать на русском
Президент США незадоволений роботою американських ЗМІ, які висвітлювали візит Павла Клімкіна та Сергія Лаврова в Білий дім.

Президент США Дональд Трамп розкритикував роботу ЗМІ, зокрема через те, що преса говорила тільки про візит міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова, не приділивши належної уваги переговорам з Павлом Клімкіним.

Про це американський лідер заявив в інтерв'ю телеканалу Fox News, передає «Слово і Діло».

«Вони (ЗМІ - ред.) мене не знають, я дуже активний президент. Я працюю з Китаєм, з Японією, з Північною Кореєю, з різними питаннями. Днями до мене приїжджав міністр закордонних справ Росії, а слідом - вони про це не говорили - міністр закордонних справ України приїхав. Я сказав: «Хлопці, вам потрібно помиритися». Але вони (ЗМІ) говорили тільки про візит міністра з РФ», - заявив Трамп.

В гостях у Трампа: пакет великих рішень за підсумками переговорів з Клімкіним і ЛавровимПолітичний експерт підвів підсумки переговорів президента США з Павлом Клімкіним і Сергієм Лавровим.

При цьому, президент США підкреслив, що такої ситуації з реакцією ЗМІ раніше не було.

Напередодні в Білому домі повідомили, що розчаровані фотозвітом із зустрічі Трампа і Лаврова.

У коментарі «Слову і Ділу» політолог Михайло Павлів також зазначив, що Білий дім намагався продемонструвати паритет, але все одно склалося враження, що Клімкін перебував «в режимі очікування» під час переговорів Трампа з Лавровим.

Як відомо, 11 травня відбулися переговори Президента Трампа з главою українського МЗС та Міністром закордонних справ РФ. За підсумками двох зустрічей, Президент США закликав обидві сторони до миру.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: