Тука повідомив про зупинку в ОРДЛО підприємств, захоплених бойовиками

Читать на русском
Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і ВПО України Георгій Тука заявив про зупинку захоплених окупантами українських підприємств.
Георгій Тука

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і ВПО України Георгій Тука заявив про зупинку захоплених окупантами українських підприємств в ОРДЛО.

Про це Тука повідомив в ефірі «5 каналу», пише «Слово і Діло».

«Ті шахти, які видобувають антрацитову групу вугілля, - хрест. Це вугілля ні на тих територіях, ні в Федерації нікому не потрібне. Свого вистачає більш ніж. Єдиний шлях - закриватися. Шахта Засядька вже закрита, люди отримали повідомлення про відпустку на невизначений термін за власний рахунок», - сказав чиновник.

Дамба поблизу Криму та «блекаут» в «ЛНР»: до чого призведе блокада окупованих територійЖурналіст Денис Попович міркує про те, до яких наслідків призведе блокада окупованих територій і Криму для самих цих регіонів та для Києва.

«Метпідприємства, зокрема Алчевський і Єнакіївський комбінати, швидше за все, як би це прикро не звучало, обладнання буде перевезено в Росію. Тому що, зокрема, на Алчевському незадовго до цих подій було придбано сучасне обладнання за величезні кошти і кредитні зобов'язання», - зазначив Тука.

Нагадаємо, що раніше Тука пояснив, чому «ЛНР» відключили від електропостачання, а «ДНР» - ні.

Також Тука озвучив заборгованість Донбасу за світло.

Відзначимо, що 2 лютого 2016 року Тука пообіцяв, що закриє пункт пропуску в Станиці Луганській, якщо терористи і надалі порушуватимуть домовленості про припинення вогню і виконав свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: