Експерт: справа Насірова – суцільна маніпуляція від початку до кінця

Читать на русском
Тарас Загороднійполіттехнолог

Справа Насірова – маніпуляція з боку влади та намагання переключити увагу населення від занепаду економіки та зубожіння в країні.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав політтехнолог Тарас Загородній, передає «Слово і Діло».

«Справа Насірова – суцільна маніпуляція від початку до кінця. «Ляльководи» вирішили вчергове населенню, рівень життя якого падає з кожним днем, дати об'єкт для ненависті (суддів) й випустити пар за допомогою них та Насірова», – переконаний політтехнолог.

Але в результаті, додав він, влада ризикує отримати зворотний результат.

Як виконував обіцянки голова ДФС Насіров – результати дослідження«Слово і Діло» зробило інфографіку щодо відповідальності голови Держфіскальної служби Романа Насірова за свої обіцянки.

«Люди розуміють, що крадуть всі: судді, НАБУ, Насіров і самі «ляльководи», – акцентував експерт.

«Що заважало НАБУ викликати Насірова в робочий час на допит та вручити підозру, а не влаштовувати сумнівні відвідування, порушуючи КПК? Втік би в Лондон? Так у розшук подавайте. В Інтерпол. Потім це йому зарахується у вироку. Чому не вести справу згідно з процедурою», – розмірковує політтехнолог.

Те ж саме, за його словами, стосується судів, які різко починають згадувати про другорядні процедурні питання.

«Коли потрібно було владі, то суд добу працював без перерви, порушуючи всі мислимі та немислимі процедури, починаючи з підсудності. Як це було в справі, наприклад, Корбана», – підсумував Тарас Загородній.

«Слово і Діло» провело моніторинг діяльності Романа Насірова, з результатами якого можна ознайомитися в матеріалі «Як виконував обіцянки голова ДФС Насіров – результати дослідження».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: