Не винен. Насіров зробив через адвоката гучну заяву

Читать на русском
Відсторонений глава ДФС Роман Насіров зробив офіційну заяву, в якій дав згоду на співпрацю зі слідством і цілодобове спостереження.

Відсторонений глава ДФС Роман Насіров зробив офіційну заяву, в якій дав згоду на співпрацю зі слідством і цілодобове спостереження.

Про це заявив його адвокат Олександр Лисак повідомляє «Еспрессо.TV», пише «Слово і Діло».

«Після закінчення 72 годин після вручення підозри, я, Насіров Роман, можу вважатися вільним. Таким чином, можу залишити будівлю суду. Але, враховуючи суспільний резонанс справи, який виник, проявляю громадську ініціативу співпрацювати зі слідством і не залишати межі України. Разом з тим хочу запевнити, що ні секунди не симулював з себе жертву», - зачитав слова Насірова адвокат Лисак.

За словами адвоката, Насіров не вважає винним себе і вважає ті підозри, які йому були повідомлені, в суді будуть спростовані доказами, наданими в судовому засіданні.

«Він дає добровільну згоду на тимчасове обмеження своїх конституційних прав тим, щоб дати співробітникам НАБУ і САП цілодобово вести за ним спостереження в лікарні або в будинку де він знаходиться до рішення судді», - додав адвокат.

За словами адвоката, Роман Насіров планує завтра взяти участь в судовому засіданні для того, щоб поставити крапку в цій справі.

Нагадаємо, термін затримання відстороненого голови ДФС закінчився 5 березня. Насіров знаходиться в приміщенні Солом'янського районного суду міста Києва в супроводі співробітників НАБУ, охоронців і адвокатів.

Як повідомлялося, слідчі НАБУ вручили підозру Насірову в лікарні «Феофанія» в рамках розслідування «газової справи».

Стверджується, що глава ДФС заподіяв збитків державі в два мільярди гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: