Україна виділить 9 мільярдів гривень на розробку та закупівлю озброєння – Порошенко

Читать на русском
У 2017 році на розробку та закупівлю нових і модернізованих зразків озброєнь і військової техніки передбачено виділити близько 9 млрд грн.

Україна виділить 9 млрд грн на розробку та закупівлю нового й модернізованого озброєння в 2017 році.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко на оперативних зборах керівництва Генштабу ЗСУ в середу в Києві, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Цього року на розробку та закупівлю нових і модернізованих зразків озброєнь і військової техніки передбачено виділити близько 9 мільярдів гривень», – сказав Президент.

Південмаш готовий передати ЗСУ перші п'ять ракет проекту «Грім-2»В рамках проекту ОТРК «Грім-2» практично готові п'ять ракет для збройних сил України, три з них споруджують на Придніпровському хімічному заводі (Павлоград) і дві в Дніпрі.

Як повідомлялося раніше, Україна створила повний цикл виробництва ракет для артилерії РСЗВ, протиповітряної оборони (ППО) та оперативно-тактичних комплексів (ОТРК).

Нагадаємо, ДП «Київське конструкторське бюро «Луч» і польська компанія Mesko поділилися планами створення протитанкової керованої ракети Pirat.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: