В Авдіївці активно відновлюють зруйновані будинки

Читать на русском
В Авдіївці станом на 21 лютого ремонтними бригадами вже відновлено 386 будинків і 60 квартир, які постраждали від обстрілів проросійських бойовиків.

В Авдіївці станом на 21 лютого ремонтними бригадами вже відновлено 386 будинків і 60 квартир, які постраждали від обстрілів проросійських бойовиків.

Про це повідомив в Facebook глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, передає «Слово і Діло».

«На сьогодні відремонтовано або надані будівельні матеріали для ремонту 386 будинків приватного сектора і 60 квартир в багатоквартирних житлових приміщеннях. Ще 320 приватних будинків і 5 багатоповерхівок розташовані на території, яка постійно обстрілюється «русскім міром». До припинення обстрілів туди посилати ремонтників не будемо», - написав Жебрівський.

Російська сторона СЦКК пообіцяла ремонтникам режим тиші на час відновлення ЛЕП у АвдіївціРосійські представники Спільного центру контролю й координації запевнили, що на час ремонту лінії електропередач у Авдіївці бойовики не стрілятимуть.

Губернатор Донеччини уточнив, що під час бойових дій в місті було пошкоджено 53 багатоповерхівки і 980 будинків приватного сектора.

«З початку війни в результаті артилерійсько-мінометного обстрілу російських трактористів» пошкоджено 53 багатоповерхових житлових будинки (411 квартир) та 980 будинків приватного сектора. З них, 88 приватних будинків і 78 квартир мають середній і важкий ступінь пошкодження», - додав Жебрівський.

Як повідомлялося, електропостачання Авдіївки Донецької області повністю відновлено. Теплопостачання та водопостачання міста здійснюється в штатному режимі.

Нагадаємо, раніше депутат Європарламенту Ребекка Хармс відвідала Авдіївку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: