Електропостачання Авдіївки повністю відновлено – ДСНС

Читать на русском
Електропостачання Авдіївки Донецької області повністю відновлено. Теплопостачання та водопостачання міста здійснюється в штатному режимі.

Електропостачання Авдіївки Донецької області повністю відновлено.

Про це повідомили в прес-службі Державної служби України з надзвичайних ситуацій, передає «Слово і Діло».

Експерт розповів, коли влада піде на віялові відключення електроенергіїНічого катастрофічного в запровадженні надзвичайного стану в енергетиці немає, оскільки це вже третя зима, коли його запроваджують. Однак процеси, що розгортаються в енергетичній галузі країни, дійсно катастрофічні.

«Електропостачання повністю відновлено. Теплопостачання та водопостачання здійснюється в штатному режимі», – йдеться в повідомленні.

Ввечері 18 лютого через обстріли з боку бойовиків відбулося пошкодження високовольтної лінії електропередачі, в результаті чого Авдіївка залишилася без електропостачання. Наступного дня після домовленості про припинення вогню була частково відновлена пошкоджена повітряна лінія електропередачі.

20 лютого віце-прем'єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко доповів Президенту України Петру Порошенку про те, що ЛЕП в Авдіївці повністю полагодили й у місті поступово з'являється світло.

Нагадаємо, раніше депутат Європарламенту Ребекка Хармс відвідала Авдіївку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: