Російська сторона СЦКК пообіцяла ремонтникам режим тиші на час відновлення ЛЕП у Авдіївці

Читать на русском
Російські представники Спільного центру контролю й координації запевнили, що на час ремонту лінії електропередач у Авдіївці бойовики не стрілятимуть.
Фото: ДСНС

У Державній службі з надзвичайних ситуацій повідомили про те, що російські представники Спільного центру з контролю й координації на Донбасі заявили про готовність забезпечити режим тиші для розмінування території та подальшого ремонту лінії електропередач у Авдіївці.

Про це з посиланням на прес-службу відомства пише «Слово і Діло».

«Станом на 12 годину 19 лютого є узгодження щодо припинення вогню з обох сторін (з 11:00 до 15:00 19.02.2017 року). О 12:00 для проведення робіт щодо розмінування та у подальшому для ремонту високовольтних ліній, направлені піротехнічний підрозділ Збройних сил України та ремонтна бригада ТОВ «ДТЕК високовольтні мережі», – зазначили в службі.

Там кажуть, що до аварійно-відновлювальних робіт залучені 128 людей і 32 одиниці техніки.

«Об’єкти соціально-побутової сфери, що не мають власних систем резервного електроживлення, будуть забезпечені електроенергією від 13 генераторів ДСНС (40-110 кВ та 600 кВ), два з яких вже підключено до міської лікарні та Укртелеком (АТС)», – йдеться в повідомленні відомства.

Раніше про відсутність відповідних письмових гарантій говорив голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський. «Координаційний центр працює також над відновленням зв’язку в Авдіївці. Як мобільного, так і стаціонарного. Звернулись до операторів Київстар та МТС, щоб найближчим часом відновили сигнал у місті», – уточнив він.

Нагадаємо, за минулу добу в зоні проведення АТО поранення отримали 9 військових, ще один зник безвісти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: