Шейх ОАЕ зацікавився розробками «Укроборонпрому» на виставці IDEX-2017

Читать на русском
Найбільшу увагу шейх приділив новітньому українському наземному безпілотнику Фантом і висловив свою зацікавленість продуктом.

Прем'єр-міністр і віце-президент Об'єднаних Арабських Еміратів Мохаммед ібн Рашид аль-Мактум відвідав стенд держконцерну «Укроборонпром» відразу після офіційного відкриття масштабної військової виставки світу IDEX-2017.

Найбільшу увагу шейх приділив новітньому українському наземному безпілотнику «Фантом» і висловив свою зацікавленість продуктом, передає «Слово і Діло».

Керівництво «Укроборонпрому» обговорили з прем'єр-міністром ОАЕ військово-технічне співробітництво між Україною та Об'єднаними Арабськими Еміратами, зазначивши на її пожвавлення за останні роки.

Цього року Концерн на IDEX представляє передові розробки українського оборонно-промислового комплексу, сконцентрувавши увагу на сучасних безпілотних технологіях і передових броньованих машинах. Саме сьогодні відбулася і міжнародна прем'єра безпілотного «Фантом», а також були продемонстровані безпілотники Anser і Patriot R2.

Крім цього на стенді «Укроборонпрому» представлено бойові машини БТР-4 і «Дозор-Б», бойові модулі «Тайпан» і БПУ 12,7, керована ракетна і артилерійське озброєння, а також інші передові розробки підприємств-учасників Концерну.

Як повідомлялося, ДК «Укроборонпром» і Литва домовилися про поглиблення військово-технічного співробітництва та визначили перспективні напрямки вкладення інвестицій в нові спільні проекти оборонного сектора двох країн.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: