«Укроборонпром» представляє технологічні новинки на виставці зброї IDEX-2017

Читать на русском
ДК Укроборонпром на IDEX-2017 представляє передові розробки українського оборонно-промислового комплексу, сконцентрувавши увагу на сучасних безпілотних технологіях і передових броньованих машинах.

Державний концерн «Укроборонпром» бере участь виставці зброї IDEX (International Defence Exhibition), яка проходить раз на два роки в Об'єднаних Арабських Еміратах і представляє новинки, такі як наземні безпілотники «Фантом», БПЛА Anser і Patriot R2.

Старт виставки сьогодні, 19 лютого, експозиції будуть доступні відвідувачам п'ять днів, передає «Слово і Діло».

Саме на цій виставці відбудеться перша міжнародна прем'єра безпілотного «Фантом», а також будуть продемонстровані безпілотники Anser і Patriot R2.

На IDEX-2017 також будуть продемонстровані бойові машини БТР-4 і «Дозор-Б», бойові модулі «Тайпан» і БПУ 12,7, керована ракетна і артилерійське озброєння, а також інші передові розробки підприємств-учасників Концерну.

IDEX є однією з масштабних виставок військової техніки в світі, яка проходить раз на два роки.

Як повідомлялося, в перший день міжнародної авіакосмічної виставки «АероІндія-2017» ДП «Спецтехноекспорт», що входить до складу держконцерну «Укроборонпром», представило новий тактичний безпілотний авіаційний комплекс Sparrow-LE.

Обсяг виконаних Україною в 2016 році експортних контрактів з постачання продукції військового призначення виріс в порівнянні з 2015 роком на 25% і склав $750 млн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: