Ірак заборонив громадянам США в'їзд до країни

Читать на русском
Парламент Іраку затвердив законопроект, який на 90 днів впроваджує заборону на в'їзд до країни громадянам США.

Парламент Іраку схвалив законопроект, яким на 90 днів забороняється в'їзд до країни громадянам США.

Про це повідомляє Politico, передає «Слово і Діло».

Законопроект, який називають «заходом у відповідь на заборону США», був ухвалений більшістю голосів. Документ передали до уряду два депутата парламенту Іраку.

До Конгресу США внесено законопроект, що забороняє президенту почати ядерну війну в будь-який моментПрезиденту хочуть обмежити його можливості розпочати ядерну війну в будь-який момент, без оголошення її Конгресом.

Зараз невідомо, чи буде поширюватися тимчасова заборона на в'їзд на американських військових, співробітників неурядових гуманітарних організацій, персонал нафтових компаній, а також інших громадян США, які відвідують Ірак із діловими візитами.

Нагадаємо, що президент США Дональд Трамп 27 січня підписав указ про припинення програми прийому біженців на 120 днів, у тому числі сирійських на невизначений період.

Указ також передбачає заборону в'їзду ло США громадянам 7 переважно мусульманських країн (Іраку, Ірану, Ємену, Лівії, Сирії, Сомалі, Судану). Генеральні прокурори 16 штатів США засудили міграційний указ президента США Дональда Трампа.

Раніше повідомлялося, що указ Трампа вніс корективи в роботу авіакомпаній у всьому світі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: