Під заборону Трампа на в'їзд в США потрапили власники грін-карт

Читать на русском
Заборона на в'їзд до США, згідно з указом президента США Дональда Трампа про прийом біженців, поширюється на власників грін-карт.
Дональд Трамп

Заборона на в'їзд до США, згідно з указом президента США Дональда Трампа про прийом біженців, поширюється на власників грін-карт.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на Міністерство національної безпеки США, інформує «Слово і Діло».

«Він (указ – Ред.) заборонить в'їзд власникам грін-карт», – пояснили у відомстві.

Зазначимо, сьогодні п'яти громадянам Іраку і одному громадянину Ємену відмовили у посадці на рейс EgyptAir з Каїра в Нью-Йорк (США) після того, як Трамп підписав указ з прийому біженців.

Трамп підписав указ про будівництво стіни на кордоні з МексикоюТрамп офіційно дав старт процесу отгорожения США від Мексики й заявив, що вартість стіни на 100% відшкодує Мексика.

Згідно указу, підписаного Трампом, громадянам Сирії, а також шести країн із мусульманською більшістю – Ірану, Іраку, Лівії, Сомалі, Судану та Ємену – на 90 днів заборонено відвідувати США.

Зазначимо, раніше повідомлялося, що Німеччина та Франція стурбовані рішенням Трампа щодо біженців.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ця заборона буде тимчасовою, поки не почнуть діяти більш жорсткі системи контролю в'їзду в США. Також Трамп хоче депортувати з США три мільйони мігрантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: